Wie is?

Guido Hornesch is het type mens dat van kinds af vastbesloten was om met de paardensport zijn brood te gaan verdienen.  Niks of niemand kon hem op andere gedachten brengen.

Als kind begon hij op de pony club "'t edele ros' in Beek (LB) waar hij een klassieke opleiding genoot van de veel te vroeg overleden Pierre Schulkens.

Bij de pony's was hij vooral succesvol met de vos-merrie Liberty.  Na de pony's mocht Guido terug van voorafaan beginnen met een 3-jarige Armstrong afstamming 'Kensas', die hij tot 'Z'-springen bracht.

Nadat hij een opleiding had afgemaakt als reclame-ontwerper kwam hij na een korte, maar interessante stage bij Henk van den Broek in België terecht bij de familie Soetaers.

Hierna kwam alles in stroomversnelling. Vooral met de van Bon Ami afstammende merrie Raffaella die hem in amper 2 jaar tijd op 1.50m niveau bracht en de super snelle Luc (v. Armstrong) kon hij laten zien wat hij waard was en kwam een droom in vervulling.

Nadat dhr. Soetaers besloot zijn stal een beetje in te krimpen en wat rustiger aan te gaan doen, kwam voor Guido het moment om op eigen benen te gaan staan en zijn eigen springstal te beginnen.

Design by WMK